Marcus Birro - Att leva och dö som Joe Strummer - Svensk 

Marcus Birro - Att leva och dö som Joe Strummer - Svensk
Type:
Audio > Audio books
Size:
199.18 MB
Spoken language(s):
Swedish
Uploaded:
2010-09-15T17:12:09+01:00
By:
totomas1 VIP
Seeders:
1
Leechers:
0
Comments
7
Info Hash:
9d5bc4c25adec1e1b6975bc1c28664a763ea9950
Marcus Birro - Att leva och dö som Joe Strummer - Svensk picture
Marcus Birro – Att leva och dö som Joe Strummer

En man reser tillbaka till det Göteborg han lämnade tio år tidigare. Han ska begrava en av sina bästa vänner men resan tillbaka blir också en resa i minnet och en rörelse framåt mot ett nytt liv. Frank Öster har dött av ett hjärtfel - precis som Joe Strummer i The Clash. En av hans vänner bestämmer sig för att återförena deras gamla band The Christer Petterssons för att spela på Franks begravning. Vännen som länge levt i ett vakuum, rest från ort till ort, levt på socialbidrag och undvikit relationer, tar på sig kostymen och löser en första klass-biljett tillbaka till Göteborg. Det Göteborg han lämnade tio år tidigare och inte tänkt återvända till. 

På tåget kastas han bakåt i tiden, till den magiska skarven mellan åttiotal och nittiotal, till kompisgänget, drömmarna, svartklubbarna och allt som hände då. Lagren av damm blåser bort och en svunnen tid kommer till liv med all ungdomens rastlösa energi, och vännen känner att han inte längre är nöjd med att hans liv står på paus. Så rullar tåget in på stationen i Göteborg och dåtid, nutid och framtid skaver mot varandra, flyter ihop, väcker hopp inför det som väntar. 

Att leva och dö som Joe Strummer är Marcus Birros kärleksförklaring till Göteborg. Sitt Göteborg. Staden som alltid legat en liten bit bortom Avenyn. Staden som skapade Broder Daniel, stora drömmar och underbara svartklubbar. Romanen är en hyllning till kärleken och vänskapen som egentligen aldrig dör eller ens rostar.


Antal CD: 6 CD
Uppläsare: Marcus Birro
Speltid: Ca 7 timmar
Files:

Comments

Många tack totomas
Tackar!!! MvH NizzeHulth
Tack för denna!!
Birro brukar vara inblandad med Norrköpings tidningar men har backat ur sammanarbetet sedan den samma sågat hans alstrer med motorsåg medels fotknölarna. Personligen skulle jag se det som en stor komplimang att bli sågad av NT:s uppstoppade stofiler och enligt mig är tom Carola eller bröderna Herpes mer subversiva en den där jävla arslet strummer.
Takk for denne;) Du kunne vel ikke tilfeldigvis skaffe Denise Rudberg, Ett litet snedsprång? Kommer ikke til Norge på lenge...............
Takk for denne;) Du kunne vel ikke tilfeldigvis skaffe Denise Rudberg, Ett litet snedsprång? Kommer ikke til Norge på lenge............... ;)
birro är en idiot, men han kan skriva...
0