Chuck.S03E18.SWESUB.HDTV.XviD-mito 

Chuck.S03E18.SWESUB.HDTV.XviD-mito
Type:
Video > TV shows
Size:
349.99 MB
Spoken language(s):
English
Uploaded:
2010-05-27T21:29:35+01:00
By:
mitoman Trusted
Seeders:
0
Leechers:
0
Comments
11
Info Hash:
2dcef09be94316dba0d304c9ebf045e7b0d932a6
Chuck Versus the Subway
Säsong 3 Avsnitt 18

Chucks far har uppfunnit en Regulator som kan hjälpa Chuck att tygla Intersektens krafter, och Ringen är ute efter den. Händelserna tar en helt ny vändning när Intersekt-projektet ifrågasätts från oväntat håll. Snart rämnar allt och Chuck hamnar i sin värsta knipa någonsin.

Action/Komedi serie från 2010 av Chris Fedak och Josh Schwartz med
Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Adam Baldwin, Joshua Gomez m.fl.

Chucks har fått en topphemlig databas, Intersekten, lagrad i sin hjärna, något som tvingar CIA och NSA att bevaka honom som en av spionvärldens främsta tillgångar.
Intersekten ger honom möjlighet att komma åt topphemlig information och användbara kunskaper genom s.k. flashar. Chuck styr inte över dessa flashar själv, utan de triggas av olika sinnesintryck och kommer när han som mest behöver dem… eller inte.

Den vackra, men ändå så dödliga CIA-agenten Sarah Walker är Chucks handledare och sedan en tid även hans flickvän. Den smått vapentokige NSA-agenten John Casey står för musklerna i beskyddet. Chuck är numer också CIA-spion sedan han tränats och genomfört godkända prov.

Ska Chucks och Sarahs relation överleva de tuffa krav som spionvärlden ställer och ska Chuck någonsin få Intersekten ur sitt huvud och återgå till ett normalt liv?

Översatt, synkad, inbränd text och uppladdad av mig.
Files:

Comments

Gött att du lägger upp.. Men dina torrents saknar Se och Le Jag får inte ner dom :(
Denna går inte att ladda ner samma som nr : 17 ???? Hjälp någon Tack.
Jag kan inte heller ladda ner denna eller avsnitt 17.
jaa, dom senaste har varit konstiga :(
Nu funkar både 17-18.
När kommer 19? :D
Ledsen att de senaste 2 episoderna strulat. Min Vuze-tracker + iPredator + ett sunkigt moderkort = blääh! Episod 19 kommer söndag eller måndag.
Okej, tack för snabb info :) Jag hörde att dom skulle vara ihop, en två timmars episode. Men det var väl bara på TV. Det ser risigt ut för gänget nu :P Shaw är smart :( SÅ COOLT ÄR DE ;D
Har tyckt att dom första avsnitten av S3 inte varit så bra men nu börjar det ju hända lite. Känns lite som att Chuck kommer att bli riktigt arg.
jaa, man får ju känslan av att han är lite sur.. :P S3 började dåligt, helt klart.
19? :(
0